Follow by Email

About Me

My photo
My love with food started while watching two of my biggest heros my Mother and Grandmother. From an early age the smell of delicious pastry were a sure bet of getting me in the kitchen.

Wednesday, September 19, 2012

Milka Cake

Blat
10 eggs (separate)
10 tbs sugar
8 tbs flour
2 tbs cacao
1 lg baking powder

Crema:
1l heavy wipping cream
500gr Milka chocolate

Blatul
Se bat albusurile cu zaharul pina ce sta pe batator, se adauga zaharul. Dupa ce sa topit zaharul se adauga galbenusurile. In continuare se foloseste o lingura de acrylic sau de lems sa se amesteca prin rasturnare. Se adauga cite putin faina, cacao si praful de copt cernut. Se coace la 350ºF pina ce se trage putin de pe margine. Se scoate blatul sa se raceasca si se taie in 3 parti egale.

Crema
Se pune cu o seara dinainte la fiert  heavy wipping cream with the chocolate. Se invirte sa nu se prinda de fund si dupa ce a dat in clocot se lasa sa se raceasca si se da la frigider pina a doua zi. Se scoate crema si se toarna 2 cup de crema separat pentru a se turna peste tort.

Se bate restul pina ce ti se pare ca e usor de umplut tortul dar sa nu se transforme in unt. Se imparte crema in doua si se umple tortul inauntru. Crema nebatuta se toarna peste tort se se absoarba in blat. Se rade ciocolata deasupra pentru decorat.

No comments:

Post a Comment