About Me

My photo
My love with food started while watching two of my biggest heros my Mother and Grandmother. From an early age the smell of delicious pastry were a sure bet of getting me in the kitchen.

Tuesday, October 11, 2011

Gogosi

Amestecul de drojdie
1 cana lapte caldut
2 linguri zahar
1 lg cu virf drojdie
sare

Se amesteca si se lasa sa creasca 15 minute.

Separat se incalzesc 2 cani de lapte, si se toarna in mijlocul fainii (cam 8 cups), impreuna cu 2 oua intregi, 2 linguri de ulei si se toarna "Amestecul de drojdie" se framanta la mixer un aluate mai moale. Se acopera si se lasa sa creasca o ora dupa care se toarna pe planseta bine presarata cu faina si se intinde intr-o patura de 1 deget de groasa. Se taie cu paharul dupa care se lasa sa creaca inca 15 minute. Se prajesc in ulei pana ce se rumenesc.
Pofta mare.

No comments:

Post a Comment