About Me

My photo
My love with food started while watching two of my biggest heros my Mother and Grandmother. From an early age the smell of delicious pastry were a sure bet of getting me in the kitchen.

Thursday, May 19, 2011

Bechinald

2lb carne de pui (boneless, skinless thighs),
1/4 cup ulei,
1 ceapa,
1 pastîrnac,
2 morcovi,
100 g mazare,
1 radacina patrunjel,
3 celery stalks
sare,
vegeta,
piper,
frunze de patrunjel

Galuste de faina
3 oua,
1 cup faina,
1/4 cup apa,
sare.

Se adauga ceapa la uleiul incins, se amesteca bine. Dupa ce devine mai lucioasa se adauga celery, dupa care se adauga morcovul, patrunjelul si pastirnacul si se invirte bine pina ce lasa aroma bine. Se presara cu sare si se adauga apa rece (vreo 2l) si se lasa sa fiarba. Se adauga o lingura de vegeta la fiert.
Se taie grasimea de pe carnea de pulpe si se taie in bucatele dupa care se presara carnea cu sare (e mai delicioasa). Dupa ce da supa in clocot se adauga carnea si se las sa fiarba 20 de minute dupa care se taie galustele.

Galustele
Intr-un castron se adauga faina 3 oua si apa si sarea se amesteca bine pina ce se omogenizeaza.
Pe marginea castronului se taie galuste foarte mici cu ajutorul unei lingurite direct în supa ce fierbe. Se fierb pîna se ridica la suprafata. Se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Deasupra se presara cu frunze de patrunjel tocate marunt.

1 comment:

  1. Going to make this now.Love this soup.Best recipe ever!!!!Carmelita

    ReplyDelete